Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2012 21:43 - Еднакви визитни картички и уеб сайт или за нуждата от идентичен брандинг
Автор: vizitkionline Категория: Бизнес   
Прочетен: 8028 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 04.10.2012 17:16


 Заложете на качествения дизайн на визитните картички от професионална рекламна агенция

Сега мисля да отделя внимание на визитните картички с неподходящ дизайн, който отегчава вниманието на човека. Както споменахме, че външният вид на визитките е от изключително значение и на него има нужда да се отдели голямо внимание, за да бъде човекът впечатлен. Най накрая ви показвам една от всичките визитни карти които съм откривал и освен че не ме впечатлява, ами дори ме отвращава. Вижте чисто белия фон на визитката и простия черен надпис, който никак не пленява клиента. Плюс това няма информации за връзка, като изключим местонахождението на дадената фирма. Избягвайте този вариант за изработване на вашите лични визитни карти. Подобни визитки говорят единствено против вас и няма да спечелят вярата в клиента. Пък и подобни визитки издават лошо разбиране и относно имиджа на съответната рекламна агенция, която ги е изготвила.
image Предложете на клиентите визитки и уеб сайт с еднаква цветова гама Защо трябва визитната ви картичка задължително да бъде очарователна? Клиентите се впечатляват от интересните предмети. Иновациите, нещо, което не са виждали. Ако се натъкнат на визитна карта, която е професионално изработена и атрактивна, то те със сигурност ще се взрат в нея и ще прочетат какво . А това означава, че ще Обърнат внимание на вашата фирма и бизнес. А тъкмо това е посланието на визитната картичка - да впечатли потребителите благодарение на дизайна и качеството си. От тук до следващия етап остава едва една крачка - потребителят да ви потърси благодарение на координатите, които сте отпечатали. Не забравяйте - на всяка цена давайте всякакви методи за свързване с вас - GSM, електронна поща, уеб страница. Предоставете възможност на потребителя сам да определи методът, по който да направи контакт с вас. В момента по-голямата част от потребителите пазаруват чрез сайтове, а почти всеки преди да поръча нещо, преди всичко разглежда в виртуалното пространство допълнително за продукта. Затова е от много важно значение да направите сайт за вашата дейност, в който всеки, който се интересува, да се информира какво предлагате. Така ща бъдете достъпни до неограничен брой публика на едно натискане на мишката разстояние. Не забравяйте, че интеренет профилът ви също трябва да е интересен с качествен изглеждащ облик, също като визитката ви. Даже е препоръчително уеб страницата и бизнес картата ви да са с един и същ брандинг, за да е по-лесно различима фирмата ви.Това е препоръчително за всички ваши рекламни материали. Примерно, когато предоставите на клиент визитка с определена цветова гама, то той ще очаква да види и уеб сайта ви с сходен стил. В обратния вариант би се замислил, че е объркал буква или друг символ в набирането на названието на интеренет страницата. Изберете си символите, цветовете и изображенията, които предполагате, че най-вече ще ви подхождат и ще са удобни за показването на дейността ви. Ако визитката ви е неприятна на вид, тя създава схващане за несериозно подхождане към дейността ви, което не поражда уважение у човека и той би избрал да се довери на друга фирма. Поради тази причина заложете на доброто име - не икономисвайте средства за материали за реклама, професионалния печат и дизайна на стоките, които ви показват сред потребителите.



Гласувай:
0




1. анонимен - интернет магазин одежды зима
26.10.2012 03:33
Привет!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.fxtrader.ru/user/GarGabsBorm/>распродажа зима 2012 </a> как подобрать платье <a href=http://sharpspy.ru/user/Annefideofe/>молодежная одежда 2012 оптом </a> подростковая одежда <a href=http://ckmaster.su/user/Inibronia/>кожаные сумки </a> ляпис в платье ... Хороших Вам покупок!
-====-
Discount 10% - <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>Cheap Kamagra price </a> - Kamagra Oral Jelly 100mg without prescription viagra Buy :.Kamagra Scotland mail order .: Discount 10% - <a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>paypal Kamagra directory ebay message </a> - Cheap Kamagra vitamins
цитирай
2. анонимен - интернет магазин бижутерии из камней
01.11.2012 10:11
Здраствуйте!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://catalogreviewers.ru/user/Aromonego/>с чем носить платье </a> одежда для беременных фото <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#магазин-платьев-в-донецке»>магазин платьев в донецке</a> платье цветок <a href=http://www.francefilm.ru/user/FrogueHer/>купить полку для обуви </a> обувь больших размеров ... Хороших Вам покупок!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>super Kamagra ajanta pharma </a> - Kamagra Scotland mail order : Kamagra UK top 100 : Discount for re 5 7 % <a href=http://kamagra-oral.blog.hr/>kamagra oral jelly premature ejaculation </a> - liquid kamagra
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vizitkionline
Категория: Бизнес
Прочетен: 15095
Постинги: 1
Коментари: 2
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930